Efteling abonnement: afsluiten en kosten

De Efteling is al sinds mensenheugenis het leukste pretpark van Nederland en misschien wel van Europa. Raak je ook altijd betoverd van de magische sfeer die er lijkt te hangen in het park? Of misschien krijg je wel geen genoeg van de adrenaline die je krijgt in de spectaculaire achtbanen? Als je regelmatig de Efteling bezoekt is een abonnement zeker een aanrader. Kom te weten welke soorten abonnementen er zijn, wat de prijzen en de kosten zijn en hoe je een Efteling abonnement kunt afsluiten.

Efteling abonnement

Het Sprookjesbos, de Python, Joris de Draak, Baron 1898, noem het maar op en de Efteling heeft het. Voor de grootste fans van de Efteling is een abonnement een geweldige oplossing. Je kunt immers zo vaak als je wenst het attractiepark in Kaatsheuvel bezoeken. Het mooie aan een abonnement voor de Efteling is dat je ook gewoon het park kunt bezoeken voor enkele uurtjes, gewoon omdat het kan. Een Efteling abonnement is bij zes bezoeken per jaar al voordeliger dan losse kaarten kopen.

Prijzen en kosten

Een abonnement kost wanneer je deze direct voor het hele jaar afrekent € 170,- per persoon. Het is mogelijk om maandelijks te betalen en dan kost het € 15,50 per maand per persoon. Overigens mogen kinderen tot en met drie jaar altijd gratis het park betreden. De Efteling biedt speciale soorten abonnementen aan voor zestig plussers en/of mindervaliden. Zij betalen € 125,- per persoon per jaar of € 11,50 per persoon per maand.

Overige kortingen

Een abonnement biedt nog enkele aanvullende voordelen. Zo mogen vrienden mee naar binnen met maar liefst vijftig procent korting. Ook krijg je gratis toegang of korting bij verschillende andere grotere pretparken en dierentuinen. Tenslotte ontvang je vijf procent korting op eten en drinken in het park en voor souvenirs betaal je tien procent minder.

Geldigheid

Een abonnement voor de Efteling gaat in op de dag dat je het hebt aangekocht en blijft dus twaalf maanden geldig. Het maakt dus niet op welk moment van het jaar je het abonnement aanschaft. Een abonnement is ook te gebruiken tijdens de Winterefteling. Alleen tijdens maximaal veertien bedrijfsdagen kan het abonnement niet worden gebruikt omdat op die dagen het park exclusief door bedrijven is afgehuurd.

Abonnement afsluiten

Een abonnement afsluiten is mogelijk via tickets.efteling.com/abonnementen. Geef aan hoeveel  abonnementen je wenst, wat de betaalwijze is, of je per maand wilt betalen of liever ineens voor het hele jaar, enzovoorts. Na het invullen van persoonlijke gegevens is de aanvraag gereed. Op het moment dat je  het abonnement gaat afhalen zal er een foto worden gemaakt die op de pas zal komen te staan. Als je het abonnement voor iemand anders gaat afhalen dien je een pasfoto van die persoon mee te nemen.

Reactie plaatsen

Reacties

martien den otter
7 jaar geleden

kan ik ook naar de efteling komen en direct een abonnement afsluiten ga deze week naar spanje en ga ook naar port aventura

Anique
8 jaar geleden

Maar om je abonnement op te zeggen moet je goed zoeken hoe dat moet, een pdf afdrukken en invullen en met een postzegel opsturen of inscannen en mailen. Vooral niet te makkelijk natuurlijk!

de Haas
8 jaar geleden

Prijzen die hier vermeld staan zijn niet meer actueel.

Yvonne van Dun
8 jaar geleden

Geldt de prijs van een 60 plus abonnement ook voor de partner die nog niet 60 jaar is?