Donald Duck: verkooppunten en abonnementen

Het tijdschrift Donald Duck is al sinds vele decennia het vrolijkste weekblad van Nederland. Het tijdschrift bestaat uit getekende avonturen van Donald Duck, maar ook andere Disney figuren spelen een voorname rol. Voorbeelden zijn Dagobert Duck, Mickey Mouse, Katrien, Goofy en Willie Wortel. Het tijdschrift Donald Duck is het meest gelezen tijdschrift onder de groep 6 – 12 jarigen. Maar ook volwassenen lezen nog altijd graag de Donald Duck. Alles over Donald Duck en hoe je een abonnement kunt afsluiten of geven volgt onderstaand.

Verkooppunten Donald Duck

De tijdschriften van Donald Duck zijn op duizenden verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Hiertoe behoren bekende winkelketens als Bruna en Primera. Andere verkooppunten zijn grote aantallen tankstations en supermarkten. Een los exemplaar van Donald Duck kost € 2,50 in de winkel.

Abonnement Donald Duck afsluiten

Een voordeligere optie dan het telkens los kopen van nummers is door een abonnement af te sluiten op het tijdschrift Donald Duck. Een abonnement is namelijk in verhouding goedkoper en abonnees betalen per nummer € 2,32. Nieuwe abonnees ontvangen een welkomstgeschenk. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een eenmalige geldkorting of leuke cadeaus. Er kan worden gekozen voor halfjaarlijkse abonnementen en jaarabonnementen. Abonnementen kunnen worden afgesloten via https://abonnement.duckstadshop.nl.

Abonnement geven

Uiteraard is een abonnement op Donald Duck voor heel mensen een zeer geschikt cadeau om te ontvangen. Het is mogelijk om iemand een abonnement cadeau te doen waarbij deze persoon de geldkorting of welkomstgeschenk ook zal ontvangen.

Donald Duck Junior en Donald Duck Extra

Behalve het normale weekblad worden ook varianten te koop aangeboden, namelijk Donald Duck Junior en Donald Duck Extra. Het tijdschrift Donald Duck Junior is speciaal voor de jongste fans van de grappige eend. Donald Duck Extra verschijnt iedere vier weken en bevat extra veel stripverhalen. Ideaal dus voor de echte Donald Duck liefhebber.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.