Informatief en Veelzijdig
Home » Desigual

Desigual: verkooppunten en prijsvergelijking

Een van de snelste stijgers op modegebied is het Spaanse Desigual. Ook in Nederland openen steeds meer winkels waardoor mensen eenvoudiger in aanraking komen met de producten van Desigual. En dan is er gelukkig ook nog internet, waarmee je vanuit iedere locatie eenvoudig Desigual producten kunt laten thuisbezorgen. Onderstaand vind je alle informatie over Desigual, de verkooppunten, het assortiment en een prijsvergelijking.

Desigual

Uit het rijke Spaanse modelandschap ontsprongen reeds bekende modeketens als Zara en Bershka. De volgende loot van de Spaanse boom is het merk Desigual. Wat Desigual zo bijzonder maakt is dat de ontwerpen van hun mode zeer kleurrijk zijn en ontworpen zijn op creatieve wijze. Wie mode draagt van Desigual draagt dus ook echt iets bijzonders. Desigual verkoopt producten voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Ook heeft het producten voor in huis (wonen).

Assortiment

Qua mode is het assortiment onder te verdelen in kleding, schoenen en mode accessoires. Voorbeelden van kleding zijn bijvoorbeeld jurkjes, jassen, broeken, jeans, rokken, truien, bikini’s, enzovoorts. Wat betreft schoenen ben je aan het juiste adres wanneer je zoekt naar sneakers, slippers, sandalen, ballerina’s, enkellaarzen, enzovoorts. Tot de mode accessoires behoren artikelen als handtassen, parfums, portemonnees, sieraden, riemen, enzovoorts. De woonartikelen bestaan uit bijvoorbeeld beddengoed, handdoeken, badjassen, badsloffen, kussens en decoratieve producten voor de badkamer, woonkamer, keuken, etcetera. Het complete assortiment vind je op http://www.desigual.com.

Desigual winkels

Desigual verkoopt haar producten en artikelen via onder andere eigen winkels. In België zijn er enorm veel winkels, in Nederland is het aantal winkels nog vrij beperkt. Desigual winkels vind je op de volgende plaatsen:

  • Desigual Amsterdam: Kalverstraat 8, 1012 PC
  • Desigual Amsterdam: Kalverstraat 126, 1012AB
  • Desigual Den Haag: Spuistraat 30, 2511 BE
  • Desigual Maastricht: Markt 56, 6211 CL

Online verkooppunten

Overige verkooppunten zijn (online) winkels zoals V&D, Zalando en Wehkamp. Tenslotte worden de producten van Desigual nog verkocht door een hele rits kleinere webwinkels.

Prijsvergelijking

Het is op deze plek niet te doen om alle prijzen van het immense assortiment van Desigual met elkaar te vergelijken. De voordeligste shirtjes heb je al voor circa tien euro per stuk. De duurdere producten, denk aan bijvoorbeeld schoenen en jassen, kosten al snel meer dan honderd euro. De beste tactiek is om te bepalen welk mode item van Desigual je wenst en vervolgens te controleren waar dit product het voordeligst is. Meestal is dit het geval bij één van de online webwinkels die Desigual in het assortiment hebben.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.