Decathlon Best: openingstijden en vacatures

Decathlon is de bekendste sportketen van Nederland. De winkels zijn enorm groot en hebben ongeveer 65 sporten in het assortiment. Een van de best bezochte Decathlon filialen vind je in het Noord-Brabantse Best. Nabij de autosnelweg A2 ligt namelijk een megagrote Decathlon waar je alles op sportgebied kunt vinden. Kom alles te weten over Decathlon Best, het sportassortiment, vacatures en werken bij Decathlon Best, openingstijden en de bereikbaarheid.

Decathlon Best

Het filiaal in Best is wederom een enorm groot pand, het totale winkeloppervlak bedraagt 5.200 vierkante meter. De begane grond van het gebouw wordt ingenomen door Karwei, het bovendeel door Decathlon. Het adres en het telefoonnummer van Decathlon Best zijn:

  • Adres: NCB-weg 14, 5681 RH Best
  • Telefoonnummer 0499-365080

Assortiment

De Decathlon in Best is qua assortiment vergelijkbaar met andere filialen van de sportketen. Je vindt er dus tientallen sporten op een plek. Per sport zijn één of meer gangpaden ingericht. Dus of je nu komt voor voetbal, fietsen, fitness, tennis, bergsport, wandelen, wintersport, skateboarden of een andere sport: bij Decathlon Best is genoeg keuze.

Openingstijden

Elke doordeweekse dag is er koopavond bij Decathlon Best, de winkel sluit namelijk dan pas om 21.00 uur. En op zondag is er iedere week koopzondag wanneer je de winkel kunt bezoeken tussen 12.00 en 18.00 uur. Alle normale openingstijden van Decathlon Best zijn:

  • Maandag: 9.30 – 21.00
  • Dinsdag: 9.30 – 21.00
  • Woensdag: 9.30 – 21.00
  • Donderdag: 9.30 – 21.00
  • Vrijdag: 9.30 – 21.00
  • Zaterdag: 9.30 – 18.00
  • Zondag: 12.00 – 18.00

Bereikbaarheid

Decathlon Best ligt in de gemeente Best, maar niet ver van Eindhoven. Vanuit Eindhoven is de winkel het eenvoudigst bereikbaar via de Boschdijk. Ook ligt de winkel nabij de snelwegen A2, A50 en A58. De A2 heeft zelfs afrit 28 (Best / Eindhoven-Acht) vlakbij het filiaal. Parkeren is gratis op het enorme parkeerdek dat uit meerdere verdiepingen bestaat. De ingang van de winkel is op de bovenste parkeerlaag.

Webshop

Als Decathlon Best te ver voor je is, dan kan je natuurlijk ook heerlijk online shoppen via de website van Decathlon. Het complete en enorme assortiment vind je op de online webshop en bestelde producten worden thuisbezorgd.

Vacatures Decathlon Best

Decathlon Best heeft op ieder moment tientallen werknemers rondlopen door de winkel. En omdat de winkel zulke lange openingstijden heeft betekent het dat er nog veel meer werknemers op de loonlijst staan. Zeer regelmatig is er weer een nieuwe vacature. Je kunt alle vacatures bijhouden via onderstaande overzicht:

Vacatures Decathlon

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.