Clearblue Zwangerschapstest: verkooppunten, prijsvergelijking

Wanneer je zwanger wilt raken breekt een spannende tijd aan, lukt het immers om zwanger te worden? Om te weten te komen of je daadwerkelijk zwanger bent geraakt kan je gebruik maken van een zwangerschapstest. De zwangerschapstesten van Clearblue zijn de meest gebruikte testen van Nederland. Clearblue Zwangerschapstesten zijn zeer betrouwbaar en zelfs als digitale variant verkrijgbaar. We hebben uitgezocht wat de zwangerschapstesten van Clearblue zo bijzonder maakt, tevens zijn de verkooppunten weergegeven en kom je te weten waar je ze het voordeligst kunt kopen.

Clearblue Zwangerschapstest

Met een nauwkeurigheid van maar liefst 99% behoren de Clearblue Zwangerschapstesten tot de allerbesten in hun soort. Deze betrouwbaarheid wordt behaald vanaf de dag dat normaal gesproken je menstruatie zou beginnen. Overigens zijn de testen zo gevoelig dat je ze zelfs al vier dagen voordat de menstruatie begint kunt gebruiken, maar op dat moment is de nauwkeurigheid nog wel wat lager.  De zwangerschapstesten werken op basis van het zwangerschapshormoon hCG.

Clearblue Digital

Behalve gewone zwangerschapstesten heeft Clearblue bijvoorbeeld ook de Clearblue Digital in het assortiment.  Deze zwangerschapstest heeft een digitaal display waar behalve de vermelding dat je eventueel zwanger bent ook is weergegeven hoe lang je al zwanger bent.  Zo kan er bijvoorbeeld staan dat je 2-3 weken zwanger bent. Het voordeel aan Clearblue Digital is dat het veel eenvoudiger is om af te lezen, in tegenstelling tot de soms vage streepjes bij gewone testen. Behalve zwangerschapstesten brengt Clearblue ook ovulatietesten en anticonceptietesten uit.

Verkooppunten

Clearblue zwangerschapstesten zijn onder andere verkrijgbaar via http://nl.clearblue.com/. Andere verkooppunten zijn drogisterijen zoals Kruidvat, Etos, enzovoorts. Uiteraard zijn de testen ook via tal van online webwinkels verkrijgbaar.

Prijsvergelijking Clearblue

De zwangerschapstesten van Clearblue zijn te koop in verschillende uitvoeringen, modellen en aantallen. Een standaard test (1 stuk) kost ongeveer tien euro, wanneer je meerdere exemplaren per verpakking aanschaft daalt de gemiddelde prijs per tester. De prijzen liggen online wat lager dan bij de normale winkels en drogisterijen. Vergelijk bijvoorbeeld de actuele prijzen via Google of Beslist.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.