Werken bij C&A: overzicht actuele vacatures

Modeketen C&A heeft ruim 1.500 winkels waarvan er bijna 300 in Nederland en België zijn gevestigd. De Nederlandse winkels van C&A trekken dagelijks vele duizenden bezoekers. Het doel van de modeketen is natuurlijk om van al deze bezoekers tevreden klanten te maken. Hiervoor zijn duizenden werknemers nodig die zich dag in dag uit inzetten voor de klant. Kom meer te weten wat de mogelijkheden zijn om te werken bij C&A, wat voor stages en opleidingen er mogelijk zijn en geven we je alle actuele openstaande vacatures.

Werken bij C&A

De bekendheid van C&A in Nederland is enorm, ook in de rest van Europa groeit het aantal filialen en winkels door. Werken bij C&A brengt dus enige verantwoordelijkheid met zich mee, je bent immers mede verantwoordelijk voor de goede naam van het bedrijf. Bij C&A werkt een groot aantal mensen op de winkelvloer maar er zijn ook andere functies zoals logistiek medewerker, storemanager, merchandiser, enzovoorts. Diverse van deze medewerkers zijn werkzaam op het hoofdkantoor of distributiecentrum van C&A. Maar zoals gezegd werken de meeste mensen als verkoopmedewerker in één van de filialen. Omdat er op een dergelijk groot personeelsbestand regelmatig nieuwe mensen nodig zijn liggen er volop kansen om te werken bij C&A.

Actuele vacatures C&A

C&A heeft altijd wel tientallen openstaande vacatures in Nederland. Wanneer er een nieuw filiaal wordt geopend stijgt het aantal vacatures tijdelijk naar nog grotere hoogten. Alle vacatures van C&A zijn verzameld op het vacatureportaal van de winkelketen. Om niet bladzijdes vol vacatures door te hoeven zoeken kan je een selectie maken door aan te geven wat voor type functie je zoekt. De vacatures bestaan uit een functieomschrijving, informatie over het filiaal en regio, het aantal uren per week dat er gewerkt wordt, wat de eisen zijn, wat er wordt geboden en hoe je kunt solliciteren. Onderstaand is een overzicht van actuele C&A vacatures te raadplegen:

CA Vacatures

Solliciteren

Het indienen van een sollicitatie hoeft niet moeilijk te zijn en dat heeft C&A goed begrepen. Via de vacature kan je via de knop ‘Reageer’ direct online solliciteren op je droombaan. Je vult enkele persoonlijke gegevens in, typt een motivatie en uploadt je CV.

Stages en opleidingen

Het succes van C&A hangt mede af van de kwaliteit van de werknemers. Hierdoor krijgt het personeel kansen om opleidingen te volgen of door te groeien naar andere functies. Omdat C&A een groot bedrijf is krijg je met tal van facetten uit de modewereld te maken en leer je ook iedere dag meer bij. Studenten kunnen een stage lopen bij C&A, er zijn er diverse te vinden in het vacatureoverzicht. Als er geen geschikte stage tussen staat is het mogelijk om contact op te nemen met HRM en je wensen voor te leggen of een open sollicitatie in te dienen.

Reactie plaatsen

Reacties

mabas asadi dalivand
4 jaar geleden

ik zoek werk in C@A