Birkenstock: verkooppunten en prijsvergelijking

De schoenen, crocs en sandalen van Birkenstock blinken uit in draagcomfort. Dankzij de voorgevormde voetzool gemaakt van kurk voelt het schoeisel van Birkenstock zeer comfortabel en natuurlijk aan. Birkenstock schoenen zijn te koop bij vijf officiële winkels en tientallen wederverkopers, waaronder diverse webwinkels. Kom alles te weten over Birkenstock en de verkooppunten van dit merk. Ook zijn de prijzen vergeleken van de verschillende verkooppunten.

Birkenstock

Birkenstock is een Duits familiebedrijf dat al ruim tweehonderd jaar bestaat. De sandalen, crocs en schoenen van Birkenstock zijn zodanig ontworpen dat ze voeten optimaal ondersteunen. Zo is het diepe voorgevormde kurkbed waarop de voeten staan een vinding van de schoenfabrikant. Vanwege de voorvorming voelt het niet alsof je schoenen draagt maar gewoon comfortabel blootvoets rondloopt.

Verkooppunten

Birkenstock heeft vijf eigen winkels die de producten van Birkenstock verkopen. Verder worden de schoenen en sandalen nog bij honderden andere wederverkopers verkocht. Ook wanneer je geen zin hebt om de deur uit te gaan wordt je door Birkenstock op je wenken bediend, de schoenen worden namelijk ook gewoon online verkocht via de webwinkel van Birkenstock en tientallen grote webwinkels. Hiertoe behoren bekende webwinkels als Zalando, Wehkamp, enzovoorts. Meer informatie over de verkooppunten van Birkenstock vind je op de webpagina http://www.birkenstockstore.nl/winkels.

Birkenstock winkels

De vijf officiële Birkenstock winkels zijn gevestigd op de volgende adressen:

  • Alkmaar, Houttil 52
  • Amstelveen, Rembrandtweg 98
  • Amsterdam, 1e Constantijn Huygenstraat 76
  • Den Haag, Gedempte Gracht 64
  • Rotterdam: Eendrachtsplein 1a

Prijsvergelijking

Er zijn tientallen soorten schoeisel van Birkenstock, allemaal met een eigen prijsstelling. De voordeligste Birkenstock sandalen koop je al voor circa € 17,50 per set. De duurdere exemplaren kosten ongeveer € 80,-. Een interessante vermelding is dat de prijzen bij de online wederverkopers vaak lager zijn dan de prijzen die gehanteerd worden in de winkels.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.