Bakker Bart ontbijt: slechts € 2,75

Een goed begin van een paar uur winkelen en boodschappen doen beleef je door eerst heerlijk te ontbijten bij Bakker Bart. Het ontbijt van Bakker Bart scoort zeer hoog in de vergelijkingsonderzoeken met andere winkelketens die ontbijtjes aanbieden. Voor een vaste prijs krijg je een ruim ontbijt met allerlei lekkernijen. Kom te weten wat de samenstelling is van het Bakker Bart ontbijt, wat de tijden zijn, hoeveel calorieën een Bakker Bart ontbijt bevat en waar je de filialen vindt.

Bakker Bart ontbijt

De dag begint optimaal wanneer je goed ontbijt. Bakker Bart heeft dit begrepen en heeft daarom een eigen ontbijtformule opgezet. Voor slechts € 2,75 kan je bij Bakker Bart namelijk een ontbijt kopen en zodoende de dag goed en energiek beginnen. Het Bakker Bart ontbijt wordt tevens altijd zeer hoog gewaardeerd door bezoekers en kenners en scoort vaak als hoogst van alle winkelketens met een ontbijtformule. Indien gewenst kan het ontbijt ook worden afgehaald om het elders te nuttigen.

Samenstelling

Je mag kiezen of je koffie of thee lust, verder bestaat het ontbijt van Bakker Bart uit verschillende verse voedingsmiddelen. Je ontvangt een roombotercroissant met jam, een versgebakken broodje (mini Bartje) met ham of kaas en garnering en een vers glas jus d’orange (180 milliliter). En dat alles dus maar voor 2,75 euro. Het standaard ontbijt vertegenwoordigt hiermee ongeveer 600 calorieën en behoort dus tot de meest voedzame ontbijten wanneer je de vergelijking maakt met ontbijtformules van andere winkelketens. Het ontbijt is ook nog eenvoudig luxer te maken. Voor € 0,75 krijg je er een groot Bartje, een groot glas jus d’orange (300 ml) of een omelet bij. En aangezien je midden in een bakkerij bent kan je natuurlijk ook kiezen uit tientallen andere producten en voedingsmiddelen.

Bakker Bart ontbijt tijden

Ontbijten bij Bakker Bart is mogelijk tot 10.00 uur ’s morgens. De begintijd is afhankelijk het tijdstip dat het filiaal geopend is, dit kan variëren per winkel. Vooral op (koop)zondagen of maandagen is er vaak geen ontbijt bij Bakker Bart te koop omdat de winkels dan meestal pas later of in de middag de deuren openen.

Winkels en filialen

Bakker Bart heeft in bijna alle grote steden en gemeenten eigen winkels en filialen, maar ook in kleinere dorpen zijn steeds meer filialen te vinden. Een overzicht van de honderden filialen van Bakker Bart vind je op deze pagina.

Lunch

Heb je het ontbijt gemist? Niet getreurd, want tussen 12 en 14 uur kan je bij Bakker Bart terecht voor een lekkere lunch bestaande uit twee mini Bartjes met beleg naar keuze en een drankje naar keuze. De lunch kost € 6,-.

Reactie plaatsen

Reacties

Wilma
2 jaar geleden

Ontbijten nu al 4,50 😱

Brit
2 jaar geleden

Bakker Bart biedt nu het ontbijt voor €3,75 aan ipv €2,75 ontbijt is verder wel hetzelfde gebleven.
Na 14.00 krijg je ook 2e koffie gratis alleen niet in combinatie met een aanbieding!

Jet
7 jaar geleden

Bezorgen jullie ontbijtje aan huis in Apeldoorn?

Cis Plaat
8 jaar geleden

kan ik ontbijt aan huis krijgen?

Julia
8 jaar geleden

Waarom is het ontbijt in Haaksbergen duurde geworden?