Avène: verkooppunten en prijsvergelijking

De producten van Avène zijn gebaseerd op het thermaal water dat vrijkomt nabij het dorp Avène in Frankrijk. Vanwege de heilzame werking en de natuurlijke, anti-allergene ingrediënten kunnen de producten ook door mensen met een gevoelige huid worden gebruikt. Het assortiment van Avène is zeer breed en op tal van plaatsen te koop. Maak gebruik van de prijsvergelijking en betaal nooit teveel.

Avène

Thermaal water afkomstig uit de aardbodem in het Zuid-Franse Avène lokt al vele jaren toeristen naar het dorp. Een aanzienlijk deel van de toeristen heeft een gevoelige huid en het water heeft een goede uitwerking daarop. Ook mensen met littekens en andere huidproblemen varen wel bij het Avène bronwater. Het bedrijf Avène heeft daarom uitgebreide productlijnen uitgebracht welke als belangrijkste ingrediënt het water uit Avène bevatten.

Assortiment

Tot de producten van Avène behoren onder andere producten voor lichaam en gezicht, maar ook zonnebrandcrèmes en cosmetica. Tenslotte biedt Avène nog producten voor het verwijderen van cosmetica en make-up, producten ter verlichting van het scheren, anti-roodheid artikelen, anti-verouderingsproducten en losse flacons met thermaal water. Toch is het gros van de producten vooral ter verzorging van het lichaam en het gezicht.

Verkooppunten Avène

Avène producten worden verkocht bij onder andere gezondheidscentrums en apotheken in geheel Nederland. Ook online worden de producten van Avène verkocht, maar dan wel alleen door gespecialiseerde webwinkels. Alle verkooppunten van Avène zijn dermate opgeleid dat ze kunnen adviseren over de artikelen van Avène. Als je wilt weten waar een verkooppunt van Avène in de buurt te vinden is kan je op de website van het merk een overzicht van alle verkooppunten raadplegen via eauthermaleavene.nl/verkooppunten.

Prijsvergelijking

Uiteraard is Avène voordeliger bij de webwinkels dan dat het is bij normale verkooppunten of apotheken. De korting die je online zult krijgen bedraagt al snel minimaal tien procent. De normale prijzen van de producten van Avène liggen grofweg tussen de € 10 en € 30,-.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.