Aveda: verkooppunten en prijsvergelijking

De producten van Aveda zijn ideaal voor de milieubewuste consument. Of je nu verzorgingsproducten en cosmetica zoekt voor het lichaam, gezicht of haren; Aveda heeft het in het assortiment. De producten van Aveda worden verkocht bij tientallen verkooppunten, kom te weten welke dit zijn en waar de producten van Aveda het voordeligst verkrijgbaar zijn. Wie de prijzen met elkaar vergelijkt bespaart meestal tientallen procenten.

Aveda

Het cosmeticabedrijf Aveda is afkomstig uit de Verenigde Staten en brengt al decennia lang verzorgingsproducten uit op de markt. Het opereert onder de vlag van het cosmeticamerk Estée Lauder dat tot de grootsten van de wereld behoort. De filosofie van het merk Aveda is gebaseerd op het Hindoeïsme waardoor milieuverantwoord produceren hoog in het vaandel staat. Niet geheel toevallig zijn de producten daarom voornamelijk samengesteld uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Dat Aveda duurzaamheid serieus neemt blijkt ook wel uit de verschillende milieuprijzen die het merk in de wacht heeft gesleept.

Assortiment

De producten van Aveda spitsen zich toe op huidverzorging, parfums, bestrijding van haaruitval, cosmetica, haarstyling, haarverzorging en lichaamsverzorging. Ook brengt Aveda geschenkpakketten en een mannenlijn uit.

Verkooppunten

Aveda is geen merk dat haar verzorgingsproducten bijvoorbeeld verkoopt in drogisterijen als Kruidvat of Etos. Tenminste, niet in Nederland. In andere landen (bijvoorbeeld Engeland of Duitsland) zijn Aveda producten wel breed te koop. In Nederland is de verkoop beperkt tot spa’s, haarsalons en salons. Aveda zet hiermee in op de verkoop door professionele en opgeleide verkopers. Via aveda.nl/locator vind je alvast een verkooppunt bij je in de buurt. Zoek en vind bijvoorbeeld een verkooppunt aan de hand van het invullen van een woonplaats of postcode. Naast de reguliere verkooppunten zijn de producten van Aveda ook online te koop.

Prijsvergelijking Aveda

Aveda is een merk dat zicht ophoudt in het exclusieve segment. De productkosten bedragen meestal meerdere tientallen euro’s, oplopend tot zelfs boven de honderd euro per product. Het loont daarom zeker om Aveda producten online te kopen via één van de online verkooppunten. Webwinkels bieden namelijk Aveda producten aan met bijvoorbeeld 10 tot 20% korting.

Reactie plaatsen

Reacties

cnoordaa
7 jaar geleden

Waar kan ik aveda produkten kopen ik woon in emmeloord

Zijdveld van
7 jaar geleden

waae zijn Aveda producten te koop in Krimpen a.d.IJssel