Werken bij Ajax: overzicht actuele vacatures

Ajax is de bekendste voetbalclub van Nederland en heeft ook de meeste prijzen in de wacht gesleept. Ajax maakt deel van de zogenoemde Nederlandse top 3 en heeft een trouwe en grote fanschare. Voor velen zou het stiekem een droom zijn om profvoetballer bij Ajax te zijn, maar dit is natuurlijk maar weinig mensen gegeven. Maar misschien kan je wel in een andere functie werkzaam zijn bij Ajax? Kom meer te weten over werken bij Ajax en raadpleeg onderstaand de actuele vacatures.

Werken bij Ajax

Ajax heeft honderden mensen op de loonlijst staan en de bekendste medewerkers zijn natuurlijk de voetbalsterren die het ieder weekend op het veld mogen laten zien. Maar de spelers zouden nergens zijn zonder een gedegen organisatie rondom hen. Ajax is meer dan alleen voetbalspelers, denk maar aan directie, scouts, terreinknechten, horecapersoneel, schoonmakers, beveiliging, marketeers, personeelszaken, juristen, enzovoorts. Dus ook wanneer je niet bent gezegend met bovengemiddeld voetbaltalent zijn er toch genoeg mogelijkheden om te werken bij Ajax.

Actuele vacatures

Om kans te maken op een functie bij Ajax zal je de actuele vacatures telkens goed in de gaten moeten houden. Op de site van Ajax vind je een overzicht. Je zult een beetje geluk moeten hebben dat er toevallig iets tussen zit dat bij je past. Ook zijn er vele vacatures beschikbaar bij organisaties rondom Ajax, denk maar aan functies bij de Amsterdam ArenA of de Ajax Fanshop. Een overzicht van alle actuele Ajax vacatures:

Ajax Vacatures

Solliciteren

Je kunt solliciteren op de manier zoals beschreven is in de vacatures. Soms kan dit direct online en soms zal je een motiverende brief plus je CV op moeten sturen of mailen. Een andere optie is om een open sollicitatie te sturen, wellicht neemt Ajax dan wel contact met jou op als er een geschikte functie vrijkomt.

Stages

Als je nog een opleiding volgt kan het lopen van een stage bij Ajax misschien wel een droom van je zijn. Met enige regelmaat biedt Ajax stagiairs de kans om stage te lopen bij de club. Een geweldige ervaring natuurlijk die goed staat op je CV. De actuele stages zijn gewoon te vinden in het vacatureoverzicht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.